Geld voor schoolreisjes van ondernemers-duo door sponsorrally Barrel Challenge
16/07/2019 | . |

Geld voor schoolreisjes van ondernemers-duo door sponsorrally Barrel Challenge

WAALWIJK/KAATSHEUVEL – Dankzij de rally die Jochem van Woensel en Kamiel van Riel  reden, kunnen ook kinderen van minder draagkrachtige ouders mee op schoolreisje. Het duo verdiende 8500 euro voor de Stichting Zevenmijlslaarzen.

De mannen uit Waalwijk en Kaatsheuvel deden mee aan de Barrel Challenge naar Roemenië. Een rit van van ruim 4700 kilometer vanuit Oude Pekela dwars door Duitsland en Tsjechië naar de eindbestemming.

Voor bouwjaar 2000

Ruim 300 ‘barrels’ verschenen aan de start, allemaal auto’s ouder dan bouwjaar 2000. In hun BMW 528i Touring wist Team Tailgate uit de Langstraat de sponsortocht probleemloos te volbrengen. Onderweg moesten ze iedere dag een opdracht uitvoeren.

Geen eigen bijdrage

Stichting Zevenmijlslaarzen uit Eindhoven verzorgt busreizen voor kinderen op basisscholen, waardoor de ouders geen eigen bijdrage hoeven te betalen. Door voor de hele klas het vervoer te regelen, kunnen alle kinderen genieten van het schoolreisje.

Alle kosten betaald

Met hun bedrijven ZO!interieurprojecten en The Fire Station hebben Jochem van Woensel en Kamiel van Riel zelf alle kosten van de rally betaald. Het volledige sponsorbedrag gaat daardoor naar het gekozen goede doel.

bron: www.bd.nl